De impact van een corporate food policy op gezondheid en duurzaamheid Steeds meer organisaties realiseren .
Bij de catering van een event sta je voor veel beslissingen. Zelf doen lijkt voordelig, maar in de praktijk pakt dat vaak anders uit. Een (grote) groep mensen voorzien van eten en drinken vraagt veel aandacht, tot in de details. Je wilt immers gastvrijheid communiceren.
De locatie is van grote invloed. Hoe is bijvoorbeeld de ruimte ingedeeld? Vindt het evenement in de open lucht plaats, wat doe je dan bij slecht weer? Ook de apparatuur telt mee. Denk bijvoorbeeld aan barbecue faciliteiten en een biertap. Die dienen veilig, functioneel en hanteerbaar te zijn.
Welke menukeuze is de beste voor jouw event? En welke hoeveelheid producten koop je in? Hoe houd je rekening met dieetwensen? Van Lier catering kent het klappen van de zweep. Professionele catering is een spel van aanvoer, presentatie en afvoer. Dat er veel werk bij komt kijken, moet niet opvallen. Dan is het goed. En last but not least: wij kunnen ook de afwas verzorgen!
"*" indicates required fields
De impact van een corporate food policy op gezondheid en duurzaamheid Steeds meer organisaties realiseren .
Ontspanning en eten: meer dan alleen voeding! Het creëren van een ruimte voor rust en .
Duurzame bedrijfscatering: hoe Van Lier het verschil maakt Duurzaamheid is niet langer een optie, maar .