WAT ZETTEN MILLENNIALS OP DE KAART?

    "Je wordt ouder papa, ja geef het maar toe..." zong Peter Koelewijn in 1977. Hij is geboren op 29 december 1940 en behoort daarmee tot de eersten der babyboomgeneratie. Inmiddels is hij ruimschoots gepensioneerd. De microfoon is nu in handen van de generatie Y en Z. Ofwel de Millennials en Post-Millennials. Zij drukken hun stempel op de arbeidsmarkt. Hoe ga je in termen van bedrijfscatering om met deze generaties?

    Het recept van generatie Y en Z

    De Millennials zijn geboren tussen 1982 en 2001 en de Post-Millennials tussen 1995 en 2010. Ze zijn opgegroeid met internet en vinden het vanzelfsprekend om altijd bereikbaar te zijn. Waar vroeger meer problemen werden gemaakt over seksuele geaardheid, geslacht, huidskleur of het soort werk dat iemand deed, is dat voor de generaties Y en Z veel minder een punt. Wat beweegt hen dan wél?


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    NAAM*

    Lees ook

    1 september 2025
    De impact van een corporate food policy op gezondheid en duurzaamheid

    De impact van een corporate food policy op gezondheid en duurzaamheid Steeds meer organisaties realiseren .

    1 september 2025
    Ontspanning en eten: meer dan alleen voeding!

    Ontspanning en eten: meer dan alleen voeding! Het creëren van een ruimte voor rust en .

    7 juli 2025
    Duurzame bedrijfscatering: hoe Van Lier het verschil maakt!

    Duurzame bedrijfscatering: hoe Van Lier het verschil maakt Duurzaamheid is niet langer een optie, maar .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram