altijd vers 

& lokaal

meer

Ook veelzijdig voor vegetariër en veganist

21-6-2018

Steeds meer mensen maken kennis met vleesloos of diervrij eten. Wil je dit serieus aanpakken, dan zet je dit nieuwe eetpatroon natuurlijk door op je werk. De vraag is: hoe? Van Lier Catering brengt je op ideeën waardoor je smakelijke en voedzame alternatieven leert kennen.

Bij Van Lier Catering kun je als vegetariër of veganist gewoon terecht in het bedrijfsrestaurant. Wij maken met onze opdrachtgevers duidelijke afspraken over de aangeboden producten voor deze beide doelgroepen. Onze medewerkers geven graag een toelichting bij de vegetarische en veganistische gerechten.

 

De kunst van de eigen keuzes

Ieder mens maakt zijn eigen keuzes als het om eten gaat. De één kiest met zijn ogen (dat ziet er lekker uit), de ander kiest op basis van doktersadvies of levenswijze. Zelfs binnen een specifieke levenswijze kunnen de keuzes verschillen. Je kunt vegetariër voor één dag in de week zijn (meatfree monday) of voor alle dagen van het jaar. Ga je als vegetariër nog een stapje verder, dan kom je op het terrein van de veganist. Een veganist streeft ernaar alle dierlijke producten te vermijden, zoals vlees, gelatine, leer, bont en wol. Ook de door dieren voorgebrachte producten staan op het lijstje 'te vermijden', denk aan: zuivel en honing.

 

Lekkere plantaardige alternatieven

Als innovatief cateringbedrijf hebben wij voor vegetariër en veganist een speciaal aanbod. Smakelijk en voedzaam. Zo kunnen uw medewerkers bij ons zowel vleesloos als geheel diervrij eten. De uitgesloten dierlijke voedingsmiddelen zijn vervangen door plantaardige alternatieven, zoals fruit, groenten, granen en noten, aangevuld met sojabonen, peulen en specerijen. Zo krijgen vegetariërs en veganisten die juiste voedingsstoffen binnen. Wij blijven ons verbeteren voor een rijk en gevarieerd aanbod.

 

Wil je met ons in gesprek over vleesloos of diervrij in uw bedrijfsrestaurant? Bel ons: 0592-462435


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen