Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Per groentesoort kunnen de hoeveelheden voedingsstoffen erg verschillen, denk aan de vitamines, mineralen en voedingsvezels. Ook het seizoen, de teelt en de versheid van een groente spelen een belangrijke rol bij de hoogte van de voedingswaarde. Ga je nog een stapje verder, dan let je op de plaats van herkomst. Haal je groente uit de directe omgeving, dan is de milieubelasting vanwege transport het laagst.
Bij Van Lier Catering houden wij met al deze aspecten rekening, voordat wij onze groenten aanbieden. Dit draagt ertoe bij dat uw medewerkers elke dag verse, voedingsrijke groenten gebruiken, die geteeld zijn met respect voor het milieu. Gevarieerd en smakelijk. Ook de originele en uitnodigende presentatie speelt daarbij een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan de groente smoothies. Want vaak is je menu samenstellen meer een emotionele dan een rationele keuze. Bij Van Lier Catering zijn wij elke dag bezig om daarin een gezonde balans aan te brengen.
Benieuwd hoe wij dit in uw bedrijfsrestaurant kunnen implementeren? Bel gerust: 0592-462435
"*" indicates required fields
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .