altijd
vers
meer

Wat kan de HRM-afdeling met catering?

21-11-2018

Ze willen werken op een plek waar ze zich thuis voelen. Hun job moet 'goed' voelen en ze zijn minder gehecht aan een vaste baan dan hun ouders en grootouders. Ze gaan veel op reis, zijn altijd online en vinden verschillen tussen mensen vanzelfsprekend.

Hoe houd je als HRM-afdeling deze Millennials en Post-Millennials aan boord? Dat lukt met op de persoon afgestemde werkroosters en taken. Daarmee kun je een belangrijk verschil maken. Ook als het gaat om hiërarchie (hoe minder hoe beter) en maatschappelijk verantwoord ondernemen spreek je de generaties Y en Z aan. Let daarbij ook op het belang van een goede keuken.

 

Exotische kwaliteit

De nieuwe generaties eten met een tong die weet wat er in de wereld te koop is. Zij hebben internationale gerechten opgenomen in hun verwachtingspatroon. Exotische gerechten worden inmiddels niet meer beoordeeld op hun 'bijzonderheid' maar op hun kwaliteit.

Van Lier Catering past haar keuken daarop aan. Altijd in overleg met onze opdrachtgevers. Niet té hip, niet té gewoon. Vooral volgens de actuele trends en passend bij de cultuur van het bedrijf. Over de invloed van een kaart die generatie-proof is, maken wij graag een afspraak met u.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen