altijd vers 

& lokaal

meer

De gezonde compensatie van de cateraar

21-3-2019

Veel mensen hebben moeite met het doorbereken van hun vaste eetgewoonten. Ook als die leiden tot hoge bloeddruk, obesitas en diabetes. Als cateraar neemt Van Lier haar verantwoordelijkheid door gezonde menu's aan te bieden. De bezoeker van een bedrijfsrestaurant verwacht dat ook een beetje.

In het bedrijfsrestaurant eet je een frisse salade met volkorenbrood, zodat je je in het weekend een kroket kunt veroorloven. Veel mensen houden er onbewust een dergelijke eet-ik-wel-gezond-boekhouding op na. De uitglijders van thuis worden in het bedrijfsrestaurant goedgemaakt. Werkgevers werken daar graag aan mee: zij zien met plezier hoe medewerkers kiezen voor verantwoorde schotels. Gezond eten leidt tot minder ziekteverzuim en een betere kwaliteit van de geleverde arbeid.

We zijn en blijven mensen. Het valt niet mee om als individu met alles goed bezig te zijn, ook als het om eten gaat. Het bedrijfsrestaurant helpt je een hand(je)!

 

Per 1 april voeren wij de lentecyclus op onze Vitalier locaties. Dit betekent dat de lente in het zonnetje staat. Ben je benieuwd hoe een verantwoord lente weekmenu eruit ziet? Download hier een inspirerend voorbeeld.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen