Eventcatering

 

Eventcatering alleen voor het plaatsen van een bestelling?

 

Kan, maar hoeft niet!

 

Van Lier Catering profileert zich graag als partner, in plaats van leverancier. In de praktijk houdt dit in dat onze eventmanager u adviseert, met u mee denkt en u voorziet van de juiste prijs kwaliteitsverhouding. Een geslaagd evenement vraagt uiteraard om een perfect georganiseerde catering.

 

Heeft u bijvoorbeeld een evenement te organiseren, een reünie of een 'simpele' bedrijfsborrel? Daar komt altijd een hoop bij kijken. Dan is het lastig om overal aan het denken. Onze eventmanager heeft ruime ervaring in de eventcatering en kan u uitstekend adviseren, dan wel ontzorgen.

 

Of u nu gaat voor een stamppotbuffet, Borrels & Bites, barbecue of een gedekte lunch voor het hele team; de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen er graag voor dat smaak, sfeer & gastvrijheid perfect op elkaar zijn afgestemd. Ook met ons personeel houden we rekening voor het type feestje. Onze representatieve gastheren en -dames serveren u graag.

 

Kunnen wij u van dienst zijn? Heeft u hulp nodig bij het organiseren van de catering van uw evenement of heeft u juist een kant-en-klare bestelling? Wij helpen u graag om van uw evenement een feest te maken!

 

Neem contact op met onze eventmanager via 0592-462435

of mail naar info@liervan.nl 


“Contacten en overleg met Van Lier verlopen altijd soepel en prettig”
Bea Stoker
Adviseur Bestuur en Relaties
Waterschap Drents Overijsselse Delta

Maatwerk voor uw Event

Wanneer het programma van het evenement bekend is worden de wensen t.a.v. de catering met u besproken. Samen met ons komt u hier altijd uit! Wij adviseren u ook t.a.v. alternatieven of verbeteringen, zodat uw event zal slagen.
 
Meer weten over de mogelijkheden van Eventcatering? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
 
 


Maak een afspraak