Cateringmedewerker C Capelle a/d IJssel

    De beste cateraar van Nederland is op zoek naar jou!

    Voor een locatie in Capelle aan de IJssel zijn wij per 1 september as op zoek naar een cateringmedewerker C.

    Het gaat om een functie voor 28 uur per week, verdeeld over 5 dagen per week.

    Maar mocht je liever 2 of 3 dagen per week willen werken, maken wij er een combi functie van samen met een collega.

     

    De inschaling is volgens Hospitality CAO schaal 3.4, het uurloon is 14 euro bruto per uur / bij een 28 urige werkweek: € 1.698 per maand.

    Bij een 5- daagse werkweek heb je jaarlijks recht op 25 vakantiedagen.

    Op de locatie gebruiken dagelijks ca. 45 gasten de lunch. Het moderne vitale assortiment bestaat o.a. uit divers belegde broodjes, verse smoothies, maaltijdsalades, boerentosti’s, smakelijk belegde panini’s en zo meer. Op de locatie vinden ook regelmatig banquetingactiviteiten plaats zoals vergaderlunches, maar ook activiteiten i.v.m. seminaars en jubilea.

    Wij zoeken bij voorkeur iemand die flexibel is, overzicht in werkzaamheden heeft en beschikt over een stuk creativiteit. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over goede contactuele eigenschappen omdat jij degene bent die de contacten op de locatie onderhoudt met de opdrachtgever.

    De werktijden zijn maandag en vrijdag van 08.30 uur tot 14.00 uur en dinsdag, woensdag, donderdag van 08.00 tot 14.30 uur.
    Onze verwachtingen zijn:

    • je neemt de leiding op locatie zodat alles op rolletjes loopt
    • je bent allround, van het bereiden van gerechten en verzorgen van een borrel tot kassawerkzaamheden, afwas en administratie
    • je beschikt over een goede coördinatie en overzicht van de werkzaamheden
    • je bent een goede gastheer/gastvrouw
    • je bent in staat om een professionele relatie met je opdrachtgever te onderhouden
    • je herkent en benut commerciële kansen

    Jouw eigenschappen zijn:

    • je hebt een passie voor eten en drinken
    • je bent pas tevreden als je gast en opdrachtgever dat zijn
    • je bent horeca professional met minimaal 3 jaar ervaring in omgang met gasten
    • je beschikt over ervaring met keukenwerkzaamheden als het bereiden van lunches en het leiden van een (bedrijfs-)restaurant
    • je kunt professioneel communiceren
    • je hebt oprechte interesse in de ander en bent niet bang om elkaar aan te spreken op verbeterpunten
    • je neemt je verantwoordelijkheden en je komt je afspraken na

     

    Smaakt dit naar meer? Solliciteer dan nu!

    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Je kunt je sollicitatie met motivatie sturen naar r.trip@liervan.nl


    Meld je aan

    Sollicitatie

    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    27 juli 2023
    Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023

    Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023!   Begin mei 2023 werden .

    27 juli 2023
    Ondernemerschap in de regio

    Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .

    17 maart 2023
    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram